Tips voor het gebruik van Body Wraps

Tips voor het gebruik van Body Wraps

01 - Schrijf eerst je maten op en maak een foto. Meet altijd op drie plaatsen om te kunnen vergelijken (als je de wrap op bijv. je buik gaat gebruiken, meet dan op de hoogte van je buiknavel, 5 cm erboven, en 5 cm eronder).

02 - Neem een ​​warme douche vlak voor het aanbrengen van de wrap (dit opent de poriën). Gebruik GEEN zeep of lotion! Zeep en lotions zorgen er namelijk voor dat je lichaam de werkzame stoffen van de wrap moeilijker op zal nemen doordat deze je poriën blokkeren.

03 - Nu wordt het spannend! Open de wrap volledig en breng hem aan op je huid. De wrap bevat een lotion, dit zal uiteindelijk in de huid trekken. Om de wrap te bevestigen kun je hem vastmaken met transparante keukenfolie of iets dergelijks. Wikkel slechts 1 of 2 keer om de plek van de wrap met de keukenfolie, de keukenfolie heeft namelijk alleen als doel de wrap op zijn plek te houden.

04 - Draag de wrap ten minste 45 minuten tot een maximum van 8 uur. De meeste mensen dragen het 3 tot 4 uurtjes. Het is ook mogelijk dat je met een wrap aan gaat slapen, zo lang je hem maar na max. 8 uur er weer af haalt. Let op: de eerste wrap niet langer dan 4 uur!

05 - Drink veel water tijdens het dragen van de wrap! Je dient ten minste 2 grote glazen water per uur te drinken om je lichaam te helpen de afvalstoffen uit je lichaam af te voeren!

06 - Ga niet eten terwijl je de wrap om hebt!

07 - Tijdens het dragen van de wrap mag je niet trainen! Je mag niet zweten tijdens het dragen van de wrap omdat de ingrediënten anders niet geabsorbeerd kunnen worden. Het is ook niet het doel van de wrap dat je gaat zweten omdat het ook geen vocht afdrijver is.

08 - Na het afnemen van de wrap blijft er bij de meeste mensen nog wat lotion achter op de huid. Wrijf dit verder in je huid totdat de lotion volledig geabsorbeerd is, zo verspil je geen kostbare ingrediënten en bevorder je de verdere werking ervan in de komende 72 uur!

09 - Ga NIET direct douchen na het verwijderen van de wrap. De beste manier om de ingrediënten te absorberen en hun werk te laten doen is als je na de wrap minimaal 8 uur wacht met douchen.

10 - Meet nu weer de dezelfde plekken opnieuw op en noteer je maten. Vergelijk nu de maten van voor het aanbrengen en direct na het verwijderen van de wrap. Noteer je maten ook weer elke ochtend voor de komende 3 dagen.

11 - Neem ook weer foto’s van je resultaten en neem elke ochtend weer een foto voor de komende 3 dagen.

12 - BELANGRIJK: Drink 2 tot 3 liter water per dag voor de komende 3 dagen! Dit is het belangrijkste onderdeel anders zal je lichaam niet in staat zijn om de gif en afvalstoffen uit je lichaam te spoelen! Het resultaat zal tegenvallen zodra men zich niet aan deze vuistregel houdt.

13 - Probeer gedurende 3 dagen na het dragen van je wrap vet voedsel, koffie, suiker, frisdrank, roken, alcohol, enz. te vermijden. Vergeet niet dat je lichaam aan het ontgiften (detoxen) is in deze periode. Voor de beste resultaten is het beter om slechte voeding en dat soort zaken te vermijden!

14 - 90% van de mensen zien enorme resultaten na de eerste wrap! Als je geen of weinig resultaten ziet, controleer dan of je alle tips wel goed hebt gevolgd. Sommige mensen zien betere resultaten na een tweede wrap. Roken kan een goed resultaat verminderen.

15 - Als je je menstruatie hebt of gaat krijgen gebruik dan geen wrap omdat de resultaten dan niet geweldig zullen zijn. Begin liever na je menstruatie of in het midden van je cyclus.

16 - Gebruik de wrap NIET als je zwanger bent! Tijdens een zwangerschap is het niet goed om te detoxen of te lijnen.

17 - Gebruik NOOIT meer dan 1 wrap binnen 72 uur op je lichaam! De benen zijn een uitzondering want je mag 1 wrap per been toepassen. De ingrediënten werken 3 dagen door na het aanbrengen van de wrap en je resultaten worden steeds beter in deze periode als je genoeg water blijft drinken.

18 - Gebruik de wrap telkens maar op 1 gebied van je lichaam. Je mag 2 wraps gebruiken voor je benen (1 wrap per been), of 2 halve wraps voor je armen, maar gebruik nooit een wrap op bijv. je buik en benen gelijktijdig. Wacht liever 72 uur voordat je de wrap op een ander gebied van je lichaam gaat gebruiken.

19 - Voor de beste resultaten gebruik je meerdere malen wraps telkens om de 72 uur totdat je tevreden bent! Gebruik de wrap daarna eens per maand voor de onderhoud van je resultaten.

Wij wensen je heel veel plezier en goede resultaten toe met de Body Wraps!