Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

De Body Wrap komt in een veelzijdige vorm. Hierdoor kan de Body Wrap worden aangebracht op elk gebied waar je graag resultaat wilt zien, zoals de buik, billen, bovenarmen, benen, hals, borst en rug. Om de Body Wrap toe te passen open de verpakking, ontvouw de wrap en breng deze met de lotion zijde aan op je lichaam.

Om de wrap goed op zijn plek te laten zitten kun je deze inwikkelen met huishoudfolie. Bekijk het gebied elke dag, en leg het vast om zo het resultaat goed te kunnen zien! De formule blijft 72 uur werkzaam en de resultaten worden dus steeds beter.

Met de meeste body wraps verlies je slechts vocht. Dit gebeurt met de It Works Body Wraps niet! Het is juist heel erg belangrijk dat je veel water drinkt. De gifstoffen moeten uit je lichaam en daarvoor is veel water nodig! Tegelijkertijd wordt je huid strakker en steviger. Sommige van de ingrediënten geven je al resultaat na 45 minuten, terwijl andere zorgen voor progressieve resultaten gedurende de 72 uur na gebruik. De resultaten zijn blijvend!
De Body wraps zorgen ervoor dat de huid er strakker uit gaat zien en deze een "gelift" uiterlijk krijgt, deze resultaten zijn blijvend totdat de huid weer wordt uitgerekt door bijv. zwangerschap of gewichtstoename.
Hiernaast kun je met de body wrap ervoor zorgen dat de afvoer van gifstoffen plaatselijk gestimuleerd wordt. Velen behalen een positief centimeterverlies door de processen die geactiveerd worden. Of deze
resultaten blijvend zijn is uiteraard erg afhankelijk van het eet/ leefpatroon van de gebruiker.
De body wraps zijn bedoeld om op één gebied tegelijkertijd gebruikt te worden. Gebruik op één gebied per keer zorgt ervoor dat je lichaam beter in staat is van de voordelen van de Body Wrap gebruik te maken. Bij meerdere Body Wraps tegelijkertijd is je lichaam niet in staat de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.

Voor toepassing op armen en benen kun je een body wrap in tweeën knippen en elke helft apart op een arm of been toepassen. Voor een symmetrisch resultaat kun je er ook voor kiezen om twee aparte body wraps gelijktijdig toe te passen op armen of benen.

Als je slechts 1 Body Wrap probeert dan heb je 25% van de complete behandeling gedaan. Het is wel zo dat elke wrap werkt, sommigen zien hierdoor centimeters verdwijnen, anderen hebben een strakkere, mooiere of zachtere huid. Wat er vooraf helaas niet te voorspellen valt is hoe veel wraps je nodig zult hebben totdat je helemaal tevreden bent met het resultaat. Elk lichaamstype is verschillend en de resultaten zijn per individu dan ook anders.
Gebruik 1 wrap per 72 uur totdat het gewenste resultaat behaald is. Daarna kun je (naar eigen inzicht) de losse wraps 1x per week, om de week, 1x per maand gebruiken om het bij te houden. Meestal is het voldoende om een behandeling om de 3 tot 6 maanden na het behalen van het gewenste resultaat weer te herhalen. Elke Body Wrap kun je slechts 1x gebruiken! Je mag slechts één gebied per keer behandelen.
De natuurlijke actieve ingrediënten die in de It Works Body Wrap zitten hebben bewezen dat het de zichtbaarheid van cellulite en striae sterk vermindert, vooral bij regelmatig gebruik en in combinatie met de Defining Gel.
Tijdens het dragen van de Body Wrap zul je een lichte tinteling voelen. Het voelt verkoelend en verzachtend. Dit gevoel laat je weten dat de Body Wrap zijn werk doet!
We raden aan om minstens 2,5 liter water per dag te drinken, zeker in de 3 dagen dat de Body Wrap werkzaam is. Water drinken is de sleutel tot
optimale resultaten en heel erg belangrijk om de afvalstoffen die vrij komen te kunnen afvoeren.
De Body Wrap is ontwikkeld voor volwassenen. Ze worden niet aanbevolen voor kinderen. Hoewel onze producten veilig en effectief zijn raden we zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven af de Body Wrap te gebruiken.

Als ik gezondheidsproblemen heb of medicijnen gebruik kan ik de Body Wrap dan veilig gebruiken?
Als je een medisch probleem hebt of zware medicijnen slikt raden wij aan om de lijst met ingrediënten met uw huisarts te bespreken.

De Body Wrap blijft een jaar goed in de individuele verpakkingen. Zodra de individuele verpakking wordt opengemaakt moet de Body Wrap direct gebruikt worden. Dit verzekert een optimale werking en zorgt ervoor dat de lotion nog vochtig en verzadigd is.